Afvalcontainer huren voor grond- en zandafval

Heb je een project waarbij veel grond vrijkomt? Dan is het handig als je deze grond in één keer kan laten afvoeren. Een afvalcontainer huren voor grond en zand is dan een ideale oplossing. Je bestelt de container eenvoudig en snel online, de container wordt leeg geleverd en je laat de container wanneer deze vol is of wanneer de werkzaamheden afgerond zijn weer ophalen. Kortom: de makkelijkste manier om grond- en zandafval af te voeren!

Kies de juiste grond- en zandcontainer

Onze grond- en zandcontainers zijn er in verschillende groottes en de huurperiode is standaard 4 weken (kan verlengd worden). Heb je een klein project dan huur je een container met een inhoud van drie kubieke meter voor vier weken. Heb je een groter project dan kun je één of meerdere containers van zes kuub voor een langere periode huren.

Wat mag er in de zand- en grondcontainer?

In de container voor grondafval kun je geen bouwafval gooien. Ook plastic, papier, hout, groenafval, metaal of glas horen niet in deze container thuis. Vanzelfsprekend ook geen asbest of chemisch afval. Een afvalcontainer voor grond en zand is dan ook echt bedoeld voor grond en zand. De grond dient bovendien schoon te zijn. Als er enige aanwijzing is dat hierover getwijfeld kan worden is het verstandig dit van tevoren aan te geven en te overleggen. Complete boomwortels en graszoden horen eveneens niet in de container voor grondafval thuis. Als er in beperkte mate wat wortelresten of graspolletjes tussen zitten, is dit geen bezwaar, net als hier en daar een verloren grindsteentje. Ook geel en zwart zand is toegestaan.

Ben je niet zeker of dit de juiste container is? Neem dan contact (077 306 6182) met ons op voor advies.