Voordelige restafvalcontainer huren

Gaat u verbouwen? Of bent u van plan om in en/of rondom huis te gaan klussen? Grote maar ook kleine klussen zijn soms een uitdaging en sommige mensen kijken op tegen de afvalberg. Gelukkig is dat niet nodig. Bij Afvalboerke.nl huur je snel en voordelig een afvalcontainer voor elke denkbare klus.

Kies de juiste restafvalcontainer

Bij het huren van de juiste container zijn er drie dingen waar je op moet letten. De afvalsoort, de hoeveelheid afval en de beschikbare ruimte bij je woning of bedrijf. Bij Afvalboerke.nl kan je kiezen uit restafvalcontainers in diverse soorten en maten. De inhoud varieert van 2,5 m³ tot 40 m³. Ook kan je kiezen tussen open of gesloten containers.

Onze containers voor restafval zijn te gebruiken voor vele doeleinden, zoals verbouwing, sloop, opruiming, roofing, bedrijfsafval of verpakkingsafval. Heb je een container nodig? Dan zorgen wij voor zowel de levering als de ophaling. Wij plaatsen de container op het opgegeven adres en zorgen dat het afval op de juiste wijze wordt verwerkt. Wij leveren door heel Nederland en garanderen de beste service tegen de scherpste prijzen.

Wat mag er in de restafvalcontainer?

Aan het huren van onze afvalcontainers zijn acceptatievoorwaarden verbonden. Dit betekent dat niet zomaar al het vrijkomende afval in de container mag. Bij het ophalen wordt de inhoud dan ook zorgvuldig gecontroleerd.

Toegestaan: Al het restafval dat niet verder te scheiden is in onze overige containers.
Niet toegestaan: chemische stoffen als: spuitbussen, kitspuiten, verfresten e.d., dakleer, schoorsteenpuin, dakgrind, autobanden, teerhoudend asfalt, asbesthoudend afval, accu's, roetresten, elektronische apparatuur (wit- en bruingoed).

Ben je niet zeker of dit de juiste container is? Neem dan contact (077 306 6182) met ons op voor advies.