Over Afvalboerke

Afvalboerke levert containers voor het afvoeren van afvalstromen. Met een uitgebreid assortiment van containers en jarenlange ervaring op het gebied van afvalverwerking, is Afvalboerke een flexibele en betrouwbare  partner. Afvalboerke speelt in op de diverse wensen en behoeften van de klant. 

Afvalboerke stelt voortdurend de volgende kernwaarden centraal:

Betrouwbaar    

Afspraak is afspraak bij Afvalboerke. We doen geen beloftes die we niet kunnen nakomen. We maken heldere en duidelijke afspraken met de klant.

Duurzaam   

Afvalboerke kiest voor duurzaamheid. We houden ons vast aan een duurzame werkwijze die iedereen binnen het bedrijf ondersteunt. 

Service   

Afvalboerke streeft ernaar om juist die extra service te bieden waar de klant behoefte aan heeft. Als vanzelfsprekend geeft Afvalboerke tips en hulpmiddelen die handig zijn bij opruimactiviteiten, het afvoeren van afval en bijbehorende werkzaamheden. 

Snelheid    

Vandaag besteld is morgen aan huis. Afvalboerke hanteert een duurzame werkwijze en is daarbij ook in staat om snel en flexibel te handelen. 

Gemak        

De diensten van Afvalboerke zijn laagdrempelig. Het bestellen van onze producten kan gemakkelijk via deze website. Hier vind je ook verdere informatie over alle producten en diensten van Afvalboerke. Uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord.  

Flexibel        

Afvalboerke beschikt over diverse logistieke hulpmiddelen voor het afvoeren van afvalstromen. Voor ieder type afval of moment heeft Afvalboerke een oplossing op maat. 

Afvalboerke ontzorgt bij het verwijderen van uw afval!