Bestellen en betalen

Uw bestelling

Levertijd - Afvalboerke doet er alles aan om te zorgen dat de bestelde container op tijd gewisseld of opgehaald wordt. Op werkdagen besteld, is (indien gewenst) de volgende werkdag aan huis.

All in tarieven - Afvalboerke werkt met All-in prijzen. Dit wil zeggen dat bij de vermelde containertarieven de btw, transport (plaatsen en ophalen van de container), verwerking van het afval, 4 weken huur en milieutoeslagen zijn inbegrepen.

Hulp bij het bestellen van een container - Bestellen gaat gemakkelijk en snel bij Afvalboerke. Het bestelproces bestaat uit vier overzichtelijke stappen waarbij je zelf bepaalt hoe en wat je wil hebben. Je bestelling wordt pas definitief na bevestiging, deze ontvang je ook per e-mail. Heb je vragen tijdens het bestellen? Neem dan telefonisch contact op met Afvalboerke: 077 3066182 of mail naar klantenservice@afvalboerke.nl

Spelregels

Maximale belading container - De maximale belading van de containers van Afvalboerke is 15cm boven de rand van de container. Onverantwoord beladen containers blijven staan! Je dient dan de container te corrigeren en de extra gemaakte kosten te betalen. Wij denken bij het afvoeren van containers aan de veiligheid van onze medewerkers, maar zeker te meer aan de veiligheid van medeweggebruikers. 

Levering container - Tijdens het plaatsen van de bestelde container(s) dien je thuis aanwezig te zijn. Wanneer je ervoor kiest om niet aanwezig te zijn tijdens het plaatsen van de container dien je dit op het bestelformulier kenbaar te maken en daarbij aan te geven waar de container geplaatst moet worden met een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent wanneer de container geplaatst wordt. Het is mogelijk de container achteraf te laten verplaatsen, tegen een meerprijs. 

Wisselen of ophalen container - Bij wisselingen of ophalen, mits niet op een afgesloten terrein, hoef je niet aanwezig te zijn en plaatsen wij standaard de nieuwe container op de plek van de huidige container. Zorg wel dat er voldoende ruimte is om de container te wisselen, de truck moet er goed voor kunnen.

(Gemeentelijke) vergunning container  - Op eigen eigendom kun je vaak een container laten plaatsen zonder het aanvragen van een vergunning. Indien je een container plaatst aan de openbare weg of in een parkeerzone, dan is het aanvragen van een vergunning vaak wel nodig. Indien je twijfelt over het nodig hebben van een vergunning kun je het beste contact opnemen met je gemeente. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste vergunning. Eventueel ontvangen boetes zijn voor eigen rekening. 

Wijzigen of annuleren

Container wijzigen of annuleren - Afhankelijk van de levertijd kun je de geplaatste bestelling bijna altijd nog annuleren of wijzigen. Neem hiervoor telefonisch contact op met Afvalboerke. 

Herroepingsrecht - Het herroepingsrecht is voor onze diensten uitgesloten. 

Veiligheid en privacy

Hoe werkt IDEAL? - Met IDEAL kun je gemakkelijk, snel en veilig je bestelde producten betalen via het internet. Je hoeft hiervoor niet te registreren, het systeem is gekoppeld aan het systeem van je bank. Je kunt IDEAL gebruiken bij de volgende banken: Rabobank, ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank en ASN Bank.